ALERT: Battle.net Error after 5.4.7

Report bugs and share your ideas to improve WarcraftPets.
Post Reply
User avatar
Breanni
Site Admin
Posts: 467
Joined: December 1st, 2007
Pet Score: 1427
Realm: Scarlet Crusade-US
Contact:

ALERT: Battle.net Error after 5.4.7

Post by Breanni » February 19th, 2014, 8:33 pm

We're aware of an issue with the Armory affecting anyone who attempts to update their pet collection. It's an issue on Blizzard's end following the release of patch 5.4.7 (Tuesday, February 18th). They are aware of the problem and currently looking for a solution.

For more information: http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/11765426870?page=1

Unfortunately, there's no ETA on a fix. But they are working it, so hopefully SOON™ :-)

Sorry for the inconvenience, folks. This one is out of our control.
Image

User avatar
Breanni
Site Admin
Posts: 467
Joined: December 1st, 2007
Pet Score: 1427
Realm: Scarlet Crusade-US
Contact:

Re: ALERT: Battle.net Error after 5.4.7

Post by Breanni » February 20th, 2014, 7:01 pm

Looks like it may be fixed now. If you're continuing to experience trouble importing your collection, please post below to let us know.

Also, note that if your realm was recently merged with another realm, that could be the source of the problem. It's related to an older bug that has nothing to do with the 5.4.7 Armory bug described in this thread.

To sidestep this older "merge" bug, you can try temporarily switching your character to an alt on another server (if you have one). That seems to solve the issue for most people.
Image

User avatar
Mithrel
Posts: 16
Joined: November 23rd, 2012
Pet Score: 2674
Realm: Sisters of Elune-US
Contact:

Re: ALERT: Battle.net Error after 5.4.7

Post by Mithrel » February 21st, 2014, 3:05 am

I recently stoned a level 21 uncommon pet, turning it to a level 19 rare. When I re-imported my collection, I got a "success" message, but my pet score didn't change. Since it usually does when I stone a pet, I looked, and it was still showing a level 21 uncommon. Tried switching characters/servers and re-importing, still no change.

User avatar
Kpb321
Posts: 938
Joined: April 30th, 2013
Pet Score: 3974
BattleTag®: kpb#1554
Realm: Sisters of Elune-US
Contact:

Re: ALERT: Battle.net Error after 5.4.7

Post by Kpb321 » February 21st, 2014, 12:05 pm

Check your armory and make sure it has updated. It seems a little hit or miss still or maybe just a little slow. I had the same thing occur but then I logged in did more stuff and logged out again. This time the armory was updated and the update here worked.

User avatar
Dakaf
MVP
Posts: 379
Joined: September 26th, 2012
Pet Score: 6003
BattleTag®: Dakaf#1332
Realm: Dawnbringer-US
Contact:

Re: ALERT: Battle.net Error after 5.4.7

Post by Dakaf » February 21st, 2014, 12:38 pm

Mithrel wrote:I recently stoned a level 21 uncommon pet, turning it to a level 19 rare. When I re-imported my collection, I got a "success" message, but my pet score didn't change. Since it usually does when I stone a pet, I looked, and it was still showing a level 21 uncommon. Tried switching characters/servers and re-importing, still no change.
Your armory only updates when you log out. Were you logged in and just alt+tabbed to here?

I tried mine last night after my leveling binge. It worked as expected for me.

Good luck!
Image
<Kings and Queens> Alliance on Dawnbringer
-pet collecting OCD

User avatar
Mithrel
Posts: 16
Joined: November 23rd, 2012
Pet Score: 2674
Realm: Sisters of Elune-US
Contact:

Re: ALERT: Battle.net Error after 5.4.7

Post by Mithrel » February 21st, 2014, 3:23 pm

Logging in and back out worked. Either that or they updated my armory (probably more likely since before I was on a computer that didn't even have WoW on it).

User avatar
Sarpants
Top Rater
Posts: 31
Joined: October 12th, 2012
Pet Score: 4174
BattleTag®: evenmonkeys#1306
Realm: Tichondrius-US
Contact:

Re: ALERT: Battle.net Error after 5.4.7

Post by Sarpants » March 9th, 2014, 9:36 pm

I'm still having an issue with mine. I've logged in and out of WoW several times. I've logged in and out of Blizzard's website several times. All of my characters except one shows "Oops. Character Not Available." So is this something I can fix? Or is this something on Blizzard's end?

User avatar
Quintessence
Site Admin
Posts: 2475
Joined: June 4th, 2008
Pet Score: 6727
Realm: Proudmoore-US
Contact:

Re: ALERT: Battle.net Error after 5.4.7

Post by Quintessence » March 10th, 2014, 1:22 am

Evenmonkeys wrote:I'm still having an issue with mine. I've logged in and out of WoW several times. I've logged in and out of Blizzard's website several times. All of my characters except one shows "Oops. Character Not Available." So is this something I can fix? Or is this something on Blizzard's end?
If your armory is not appearing properly on the B.net website, then it's an issue on Blizzard's end.
Image
Feel free to browse through [url=http://wowpetaddiction.blogspot.com/]Perks N Peeves[/url], my vanity pet collecting blog!

User avatar
Fhina
MVP
Posts: 15
Joined: June 10th, 2009
Pet Score: 6307
Realm: Thrall-US
Contact:

Re: ALERT: Battle.net Error after 5.4.7

Post by Fhina » October 19th, 2014, 10:15 am

Patch 6.0.2. Getting the Armory error so I can't import my pets or view my character's armory on the World of Warcraft website. Hope you'll provide an in-game addon again (like AskMrRobot) or let us manually update again. Thanks.

User avatar
FuxieDK
Posts: 791
Joined: July 27th, 2009
Pet Score: 6667
BattleTag®: FuxieDK#2678
Realm: Draenor-EU
Contact:

Re: ALERT: Battle.net Error after 5.4.7

Post by FuxieDK » December 3rd, 2015, 3:52 pm

Just got this error, twice, (v6.2.3) and was asked to write it here...

Armory displays fine.. Can [pet]Brightpaw[/pet] be the problem?

User avatar
Ymsar
Posts: 3
Joined: April 20th, 2011
Contact:

Re: ALERT: Battle net Error after 5.4.7

Post by Ymsar » August 27th, 2018, 9:38 am

Well dang, looks like I'm getting this error now. :( I've been able to actually load my character on the WoW Armory using the warcraftpets link too. >< Any fix for this currently? Thank you.

User avatar
Sistercoyote
Posts: 2
Joined: February 2nd, 2018
Pet Score: 4872
Realm: Gilneas-US
Contact:

Re: ALERT: Battle net Error after 5.4.7

Post by Sistercoyote » August 27th, 2018, 11:08 am

Ymsar wrote:Well dang, looks like I'm getting this error now. :( I've been able to actually load my character on the WoW Armory using the warcraftpets link too. >< Any fix for this currently? Thank you.
Same here -- and it's probably not brightpaw.

User avatar
Quintessence
Site Admin
Posts: 2475
Joined: June 4th, 2008
Pet Score: 6727
Realm: Proudmoore-US
Contact:

Re: ALERT: Battle.net Error after 5.4.7

Post by Quintessence » August 27th, 2018, 4:45 pm

I was also experiencing this glitch early this morning, however it seems to have resolved itself and I'm able to re-import just fine now.

If you are still seeing this error after waiting for a bit, please let us know.
Image
Feel free to browse through [url=http://wowpetaddiction.blogspot.com/]Perks N Peeves[/url], my vanity pet collecting blog!

User avatar
Mastr
MVP
Posts: 116
Joined: October 5th, 2008
Pet Score: 6781
Realm: Burning Blade-US
Contact:

Re: ALERT: Battle.net Error after 5.4.7

Post by Mastr » November 12th, 2018, 10:11 am

Just got this error after getting a pet.
I can see the pet (Frenzied Cottontail) on my armory page and in game. I logged in and out of the game and waited overnight.

User avatar
Midknyght
Posts: 1
Joined: June 20th, 2015
Pet Score: 4945
Realm: Azshara-US
Contact:

Re: ALERT: BattleNet Error after 5.4.7

Post by Midknyght » November 18th, 2018, 10:43 am

I've logged out and then back in to WarcraftPets to no avail. I've also went to my Armory page and it is fine. Not sure what is going on?

User avatar
Quintessence
Site Admin
Posts: 2475
Joined: June 4th, 2008
Pet Score: 6727
Realm: Proudmoore-US
Contact:

Re: ALERT: BattleNet Error after 5.4.7

Post by Quintessence » November 18th, 2018, 11:08 pm

Midknyght wrote:I've logged out and then back in to WarcraftPets to no avail. I've also went to my Armory page and it is fine. Not sure what is going on?
Make sure you are logging into WoW and onto the character you're importing from, log out of the game completely, wait a few moments, and then attempt to re-import your collection to WarcraftPets.

That being said, it's likely an issue on Blizzard's end. The error should resolve itself within the next day or two.
Image
Feel free to browse through [url=http://wowpetaddiction.blogspot.com/]Perks N Peeves[/url], my vanity pet collecting blog!

Post Reply