Page 1 of 1

RAF and tokens...

PostPosted: May 18th, 2015, 8:03 am
by Index
Hi folks,

Has anyone used the new tokens (lol @ 40k) for the RAF stuff, and if so, how? Is there a process to it, is it painless to do? I'm asking since I have a bit of disposable gold now and wanted to wrap up these pets before they add more.

So, any advice please?

Cheers!

Dave.

Re: RAF and tokens...

PostPosted: May 18th, 2015, 9:17 am
by Ranok
Still some cash outlay to buy the game but otherwise the tokens work.

http://www.warcraftpets.com/community/forum/viewtopic.php?f=2&t=14016

Re: RAF and tokens...

PostPosted: May 19th, 2015, 3:59 pm
by Index
Ahhh brilliant, many thanks. I did have a look for a similar thread tho it was late and I was tired :(

Cheers for the info :)