My Pet Collection
You've collected 0 pets
Log in to track your collection

Problems with Landro?

Report bugs and share your ideas to improve WarcraftPets.
User avatar
Presto
Top Rater
 
Posts: 230
Joined: February 18th, 2014
Pet Score: 3529

Problems with Landro?

Postby Presto » June 15th, 2014, 6:03 am

I'm experiencing an oddity with both Landro's Lichling and Landro's Lil' XT when I try to code them into a post (i.e. to show that I don't have one in stock).
I can code them as pets - Landro's Lichling, and I can code them as strikethrough - Landro's Lichling, but I cannot code them as both at the same time - [pet]Landro's Lichling[/pet].

This works for every other pet I've tried it with. Am I missing something?
Presto says, "Let's trade!!" :P (btag: Presto#1944)

User avatar
Breanni
Site Admin
 
Posts: 396
Joined: December 1st, 2007
Pet Score: 1412

Re: Problems with Landro?

Postby Breanni » June 15th, 2014, 4:07 pm

It could be that the apostrophe in the pet name is causing an issue. We'll look into it.
Image

User avatar
Presto
Top Rater
 
Posts: 230
Joined: February 18th, 2014
Pet Score: 3529

Re: Problems with Landro?

Postby Presto » June 15th, 2014, 7:08 pm

Thanks, Breanni. That seems like the most likely suspect to me, too.
Presto says, "Let's trade!!" :P (btag: Presto#1944)


Return to Site Bugs and Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest